Angkat Gancang LUXMAIN

LUXMAIN INGROUND angkat

AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

Yantai Tonghe Precision Industry Co., Ltd. Diadegkeun dina 2007, ayana di Kacamatan Zhifu, Kota Yantai, Cina.

Brand produk parusahaan nyaeta "LUXMAIN", nu ngawengku wewengkon leuwih ti 8.000 m2, kalawan leuwih ti 40 pagawé, sarta leuwih ti 100 sét rupa parabot manufaktur sarta instrumen nguji kayaning puseur mesin CNC.

Ngandelkeun téknologi hidrolik, LUXMAIN utamana kalibet dina Panaliti & Pangembangan, manufaktur sareng penjualan sistem kontrol hidrolik, silinder sareng angkat mobil.Éta ngahasilkeun sareng ngajual langkung ti 8,000 silinder profésional sareng langkung ti 6,000 sét alat angkat unggal taun.Produk anu loba dipaké dina aviation, Dina widang lokomotif karéta, mobil, mesin konstruksi, industri umum, jeung sajabana, pasar utamana disebarkeun di Éropa, Amerika, Jepang, Koréa Kidul, Asia Tenggara jeung Wétan Tengah.

produk unggulanproduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Angkat Mobil Portabel — Leungeun katuhu pikeun ngalereskeun mobil kulawarga

    Ngenalkeun Angkat Gancang - Solusi Pamungkas pikeun Sadayana Kabutuhan Angkat Mobil Anjeun!Angkat Gancang mangrupikeun angkat mobil portabel anu cocog pikeun dianggo di bumi sareng toko perbaikan.Hal ieu dilengkepan casters sarta bisa gampang dipindahkeun ti hiji tempat ka nu sejen, sahingga hiji pilihan ngangkat mobile sarta serbaguna.Set naon...

  • LUXMAIN ganda pos inground lift ——Pikeun bengkel mobil badag

    LUXMAIN ganda pos inground lift ——Pikeun bengkel mobil badag Ngawanohkeun LUXMAIN ganda-posting lift underground, solusi ngangkat kandaraan state-of-nu-seni nu ngagabungkeun téhnologi inovatif jeung desain ramah-pamaké.Angkat listrik-hidrolik ieu khusus ...

  • Alat pikeun jalur Majelis —LUXMAIN inground lift

    Ngenalkeun LUXMAIN Underground Lift, produk revolusioner anu ngagabungkeun genah, efisiensi sareng kaamanan pikeun nyayogikeun solusi pamungkas pikeun mékanika kendaraan.Loba dipaké dina garis assembly.The LUXMAIN inground Lift mangrupakeun alat inovatif Powered by kakuatan elektro-hidrolik, dirancang pikeun ...