AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

Yantai Tonghe Precision Industry Co., Ltd. Diadegkeun dina 2007, ayana di Kacamatan Zhifu, Kota Yantai, Cina.

Brand produk parusahaan nyaeta "LUXMAIN", nu ngawengku wewengkon leuwih ti 8.000 m2, kalawan leuwih ti 40 pagawé, sarta leuwih ti 100 sét rupa parabot manufaktur sarta instrumen nguji kayaning puseur machining CNC.

Ngandelkeun téknologi hidrolik, LUXMAIN utamana kalibet dina Panaliti & Pangembangan, manufaktur sareng penjualan sistem kontrol hidrolik, silinder sareng angkat mobil.Éta ngahasilkeun sareng ngajual langkung ti 8,000 silinder profésional sareng langkung ti 6,000 sét alat angkat unggal taun.Produk anu loba dipaké dina aviation, Dina widang lokomotif karéta, mobil, mesin konstruksi, industri umum, jeung sajabana, pasar utamana disebarkeun di Éropa, Amerika, Jepang, Koréa Kidul, Asia Tenggara jeung Wétan Tengah.

produk unggulanproduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Angkat desain anyar pikeun kendaraan jarak roda panjang

    Luxmain ngembangkeun hiji model anyar design single pos inground lift, éta L2800(F-2) model lift.According kana pamundut sababaraha konsumén anu kudu ngangkat treuk pickup, rojongan panjang panangan lift ieu dirancang.Compared kalawan model lifts séjén. , Fitur anu paling jelas tina angkat ieu nyaéta dukungan ...

  • Naha konsumén ngarasa sugema dina angkat portabel Luxmain?

    Luxmain parantos ngajual rébuan angkat mobil portabel di sakumna dunya sareng parantos ditampi ku pangguna.Ayeuna hayu urang ngadangukeun naon anu dicarioskeun ku pangguna ngeunaan angkat portabel ieu.John Brown mangrupakeun enthusiast mobil.Biasana anjeunna nyeuseuh, ngajaga, ngagentos ban, sareng ngaganti oli mobilna nyalira.Anjeunna ngagaleuh DC...

  • Pangguna Éropa ogé resep kana angkat pos tunggal!

    Joe mangrupakeun enthusiast mobil kalayan penchant pikeun perbaikan DIY sarta modifikasi ti UK.Anyar-anyar ieu anjeunna ngagaleuh bumi ageung anu pinuh ku garasi.Anjeunna ngarencanakeun masang lift mobil di garasi na pikeun hobi DIY na.Saatos seueur ngabandingkeun, anjeunna tungtungna milih pos tunggal Luxmain L2800 (A-1) ...